Farsbrød med Fløde og Tomat

Farsbrød med Fløde og Tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.hakket oksekød
1.6 dl.cremefraiche
50 g.tomatsuppe pulver
1 fint hakket løg
2 fedknust hvidløg
3 tsk.stødt paprika
1 tsk.finthakket rød chili
 salt
 peber
 
Opskrift:
opvarm ovnen til 180 grader. Pensl en rugbrødsform ( 21 x 14 x 7 cm ) med smeltet smør eller olie. Og beklæd formen med bagepapir.

Kom kødet i en stor skål sammen med de øvrige ingredienser og rør godt. Pres blandingen godt ned i formen. bages i ovnen 1 time, eller til overfladen er brun, og farsbrødet føles fast i midten. vend formen på hovedet og tag farsbrødet ud og skær det i skiver.

serveres med salat til.





karakterer:
Opskriften er vist 25459 gange,
og udskrevet 536 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Der står fløde i overskriften - hvor blev den af i selve opskriften?