Farsbrød med ovnkartofler
Hovedingrediens : Gedekød - Diverse gedekød Indsendt : |
|
|
Mos de kogte kartofler og bland dem med det hakkede kød.
Pil og hak løg og asie i kødet. Rør æg og danskvand i. Krydr med salt og peber.
Lad kødet hvile koldt 1 time.
Skrub kartoflerne rene og skær dem i skiver. Tør kartoffelskiverne. Bland dem godt med olie og krydr med salt.
Form farsen til et aflangt brød og læg det i en smurt bradepande. Fordel kartoflerne omkring.
Sæt retten i ovnen ved 180° ca. 1 time.
Servér en god salat til.
|
|
Opskriften er vist 31930 gange,
og udskrevet 316 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer mormor - 2007-07-09 15:35:42 den smagte godt men man kan også svinekød |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne