Græsk farsbrød med agurkesalat
Hovedingrediens : Blandet kød - Okse - Svinekød Oprindelsesland : Grækenland Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kom risene i kogende vand med salt. Rør rundt til vandet atter kommer i kog, og kog risene efter anvisningen på pakken.
Rør kød, æg, mælk og krydderier til en fars. Tilsæt de kogte, let afkølede ris. Fyld: Bland persille, hvidløg og løg sammen, og smuldr osten heri. Smør et ovnfast fad, og læg heri fars og fyld lagvis, så det danner et lille brød. Begynd og slut med et lag fars. Fordel smørklatter over farsbrødet, og bag det midt i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 1 time. Agurkesalat Smag yoghurten til med hvidløg, salt og peber og vend agurketerningerne heri. Stil salaten koldt indtil servering. |
|
Opskriften er vist 61435 gange,
og udskrevet 1981 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (31 stemmer) |
|
Kommentarer Anna - 2012-03-23 16:29:56 Den er faktisk ret go´:) Charlotte - 2011-08-28 13:27:07 Rigtig god opskrift bruge den da jeg holdte græsk aften:) anonym - 2011-05-17 13:29:54 Jeg plejer at gøre fyldet lidt lækre ved også at tilføje finthakket rød peberfrugt i. Dafnies - 2010-10-24 17:22:04 Det smager super godt! Jeg plejer at komme ekstra fyld i og så serverer jeg tzaziki og sesamkartofler til (Kartofler skåret i både, vendt med olie, salt, peber og sesamfrø og herefter bagt i ovnen).. Abdulilla - 2008-04-12 17:36:06 den er smadregod! Per - 2008-03-17 11:14:56 Tror det skal være ren lammekød eller halvt lam og kalv eller okse for at være rigtig græsk. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne