Mexicansk farsbrød 02

Mexicansk farsbrød 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Okse - Svinekød

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 løg
1 lille rød peberfrugt
2 spsk.olivenolie
500 g.hakket okse- og flæskekød
250 g.chorizo
50 g.grønne oliven uden sten
4 spsk.majsstivelse
 salt
 friskkværnet sort peber
1 nipknust spidskommen
1 nipchilipulver
1 tsk.tørret oregano
2 avocadoer
 citronsaft
 
Opskrift:
Pil løget og hak det fint. Fjern kernerne far peberfrugten, vask den, dup den tør og skær den i små tern. Svits begge dele i en 1 spsk. varm olie til de er møre.

Varm ovnen op til 200C.

Pres pølsefarsen ud af skindet og bland det med det hakkede kød i en skål. Hak oliven groft og tilsæt dem sammen med løg og peberfrugtblandingen. Drys majsstivelse og krydderier over og ælt farsen grundigt med hænderne. Form farsen til et aflangt brød.

Smør en bradepande med resten af olien, og læg farsbrødet i. Bag det midt i ovnen i en time. 10 minutter.

Før farsbrødet er færdigt skræller du avocadoerne, skærer dem over på langs og fjerner stenene. Skær frugtkødet i tynde skiver og dryp dem straks med citronsaft, så de bevarer deres smukke farve.

Anret farsbrødet på et fad sammen med avocadoskiverne.

Tips:

I stedet for pølsen kan du blande farsen med grønsager, f.eks. svampe, som du først har svitset let.





karakterer:
Opskriften er vist 22781 gange,
og udskrevet 508 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-03-15 14:44:52
Avocadoer kan serveres med en let chocolade souce

  -   2008-02-11 21:04:26
den ret ser rigtig god ud den må jeg prøve.