Farsbrød med vildtsmag
Hovedingrediens : Blandet kød - Okse - Svinekød Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
|
|
Mos kartoflerne. Bland det hakkede kød med kartoflerne, piskefløde, soya og krydderier. Ælt farsen godt igennem.
Form farsen til et brød – som lægges i et smurt ovnfast fad. Pensl farsen med lidt smeltet smør og steg den herefter ca. 45 minutter ved 175 graders varme. Lav saucen imens. Klargør svampene (anvend eventuelt frosne svampe – eller kantareller på dåse). Svits kantarellerne i smør i en kasserolle. Krydr med salt og peber og drys melet over. Rør godt rundt og spæd til med fløde – eventuelt halvt vand – halvt fløde. Kog saucen op og lad den simre videre i 3 – 5 minutter. Tag farsbrødet ud og skær det i skiver. Server saucen til – som tilbehør kan serveres kartofler og dampede haricots verts. |
|
Opskriften er vist 22435 gange,
og udskrevet 506 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Beth - 2010-12-02 09:52:13 Det er også det bedste farsbrød jeg nogensinde har lavet / fået! Helt enig med Susanne. Susanne - 2009-03-24 18:13:50 Det er det bedste farsbrød jeg nogensinde har lavet/fået. Det egner sig til både hverdag og fest. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne