Bountykugler
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt af : Anna Indsendt : Red : |
|
|
kom kokosmel, flormelis, smør, piskefløde i en tykbundet gryde.
Varm blandingen ved svag varme og under omrøring i ca. 5 min. - Blandingen skal være fast og sammenhængende. Tag gryden af varmen, og smag evt. til med appelsinskal. Form den varme kokosblanding med to teskeer ( kan godt være lidt svært!! ) til 50 små kokosæg eller 25 store, formet med spiseskeer. Læg dem på en bakke/ tallerken med bagepapir. Stil æggene tildækket i køleskabet i mindst 2 timer eller til de er kolde Del chokoladen i mindre stykker og smelt dem i en skål i vandbad eller i mikroovnen. Læg et kokosæg på en gaffel og vend hurtigt ægget i den smeltede chokolade. Stil det overtrukkende æg tilbage på bakken, og pynt med kokosmel. Overtræk og pynt resten. Stil kokosæggende tildækket i køleskabet til chokoladen er stivnet ca. 30 min. |
|
Opskriften er vist 27154 gange,
og udskrevet 608 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (25 stemmer) |
|
Kommentarer farmerne - 2007-06-18 15:04:23 det smager af sovs Anna - 2005-01-01 01:01:01 Det tager lang tid at lava den, men det holder længe og smager af HIMMEL!! Annalisa - 2005-01-01 01:01:01 det ku godt være appelsinen Louise - 2005-01-01 01:01:01 Den er bare VILDT god!!!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne