Dejlig lækker chokosnack
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt af : Anna Indsendt : |
|
|
Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner
Svits nødder og mandler i 1 minut. Bræk/ hak chokoladen i mindre stykker, og kom dem i panden. Lad chokoladen smelte ved svag varme og under blid omrøring. Tag panden af varmen og vend de let knuste cornflakes i. Fordel blandingen i papirformene og stil cornflakestoppene tildækket i køleskabet i mindst en 1 time eller til chokoladen er stivnet Tips: I stedet for mørk chokolade KAN man anvende mælkechokolade. Cornflakesstoppene kan opbevares tildækket i køleskabet i ca. 3 døgn og de kan fryses. |
|
Opskriften er vist 14359 gange,
og udskrevet 191 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne