Lammekrebinetter med myntegulerødder

Lammekrebinetter med myntegulerødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Lammekrebinetter med myntegulerødder, billede 4 Lammekrebinetter med myntegulerødder, billede 1 Lammekrebinetter med myntegulerødder, billede 2 Lammekrebinetter med myntegulerødder, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.magert hakket lammekød
 salt
 peber
0.5 bdt.hakket persille
 
500 g.nye gulerødder
0.5 løg
15 g.smør
2.5 dl.kaffefløde
1 dl.grøntsagsbouillon
 citronsaft
2 spsk.friskhakkede mynteblade
 kværnet peber
 
Opskrift:
Ælt evt. kødet med godt skyllet, hakket persille. Form 4 store krebinetter. Brun dem på en tør teflonpande eller i meget lidt smør. Krydr med salt og peber og steg dem ca. 4 minutter på hver side.

Pil og hak løget fint. Skrab gulerødderne og skær dem i ikke for tykke skrå skiver. Smelt smørret i en gryde og vend begge dele heri 2-3 minutter.

Hæld fløde og bouillon ved. Det skal kun lige dække. Lad det simre uden låg til gulerødderne er tilpas møre, ca. 8 minutter. Dryp citronsaft i til fløden tykner. Vend mynten i og smag til med peber og evt. salt. server til krebinetterne.

Server med små kartofler, salat eller brød.

Tips:

Husk kun at komme persille i hakket kød der skal spises samme dag.





karakterer:
Opskriften er vist 18667 gange,
og udskrevet 230 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-05-28 08:34:37
Smager rigtig godt! (nye) kartofler til.

  -   2015-01-20 01:49:48
Godt med nye kartofler og evt. lidt sovsejævning