Lammekrebinetter med myntegulerødder
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Ælt evt. kødet med godt skyllet, hakket persille.
Form 4 store krebinetter.
Brun dem på en tør teflonpande eller i meget lidt smør.
Krydr med salt og peber og steg dem ca. 4 minutter på hver side.
Pil og hak løget fint. Skrab gulerødderne og skær dem i ikke for tykke skrå skiver. Smelt smørret i en gryde og vend begge dele heri 2-3 minutter. Hæld fløde og bouillon ved. Det skal kun lige dække. Lad det simre uden låg til gulerødderne er tilpas møre, ca. 8 minutter. Dryp citronsaft i til fløden tykner. Vend mynten i og smag til med peber og evt. salt. server til krebinetterne. Server med små kartofler, salat eller brød. Tips: Husk kun at komme persille i hakket kød der skal spises samme dag. |
|
Opskriften er vist 18667 gange,
og udskrevet 230 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Beth - 2016-05-28 08:34:37 Smager rigtig godt! (nye) kartofler til. Emilie - 2015-01-20 01:49:48 Godt med nye kartofler og evt. lidt sovsejævning |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne