Tomat og chokolademoussekage med basilikumis
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Kagen:
Pisk æg og sukker Tilsæt mel, bagepulver og kanel og pisk til en jævn masse. Tilsæt tomatkoncentrat. Bred massen ud på smørrebrødspapir i en braddepande og bag i en 150 grader varm ovn i 20 minutter. Lad det køle af. chokladmousse: Kog mælken, fløden og siruppen op. Hak chokoladen fint og smelt den i kogte blanding. Lad chokoladeblandingen nedkøle til ca 50 grader. Vend piskefløden i og lad det køle af. Montering af kagen: Skær kagen i fire lige store stykker. Læg stykkerne i lag med chokolademoussen i en høj form og stil kagen i fryseren, gerne natten overe. tomatchutney Bland alle ingredienserne, på nær tomaterne, og lad det koge langsomt i cirka 20 minutter. Læg cocktailtomaterne på en plade, pensel dem med den kogte masse og bag dem i en 200 grader varm ovn i ti minutter. Lad dem køle af. basilikumis Kog mælk og fløde op. Pisk æg og sukker. Hæld det over i en kasserolle og tilsæt fløden og mælken. Varm forsigtigt (uden at det begynder at koge) i to minutter. Si ismassen og lad den køle af. Tilsæt basilikummen og kør massen i ismaskinen. Tips: Denne opskrift er lidt vanskelig og kræver ekstra nøjagtighed, elektronisk vægt og et godt termometer. Server gerne denne gode kage med en fyldig, sød vin, f.eks. Banyuls. Opskriften er skrevet af Anders Nordquist, for Gourmet. |
|
Opskriften er vist 11988 gange,
og udskrevet 168 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (35 stemmer) |
|
Kommentarer Miig! - 2013-05-21 15:05:47 OMG DER ER MEGET SUKKER IIIIIIIIIIIIIIIIIII! mia - 2011-09-25 18:17:32 lyder lidt mærkeligt... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne