Rejesuppe med citrongræs
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
|
|
Opvarm en wok over kraftig varme indtil den ryger. Tilsæt olie, og steg rejeskallerne, under omrøring, indtil de skifter farve til lyserød - ca. 1 min. Tilsæt hønsebouillon, citrongræs og bring suppe n i kog. Læg låg på, skru ned for varmen og småkog i 5 min. Sluk for blusset og lad suppen stå i 15 min. Si suppen og smid skallerne og citrongræs væk. Kom suppen tilbage i wokken og bring den i kog. Tilsæt limesaft, sambal oelek, fiskesauce og rejerne. Kog ca. 1 minut.
Serveres med en skive lime og lidt korianderblade i hver portion. |
|
Opskriften er vist 10645 gange,
og udskrevet 196 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Maja - 2007-05-18 09:47:36 ØH det er vidst ikke græsk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne