Lammekoteletter med gulerødder i yoghurt

Lammekoteletter med gulerødder i yoghurt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 mellemstore lammekoteletter eller 4 dobbelte koteletter på 2 cm. tykkelse
20 g.smør
8-10 bladesalvie eller 1 tsk. tørret
 groft salt
 peber fra kværn
 
 Gulerødder i yoghurt:
1 kg.gulerødder
5 dl.yoghurt
1 spsk.citronsaft
 lidtsalt
 
Opskrift:
Skrub kartoflerne og sæt dem i ovnen ved 200 grader i ca. en time.

Skræl gulrødderne og skær dem i pinde Kog dem så de stadig er lidt sprøde ca. 2 minutter. Køl dem af.

Smelt smørret på en pande. Brun og steg lammekoteletterne i ca. 5 minutter på hver side. Drys fintklippet salvie, salt og peber over koteletterne. Kom koteletterne på varme tallerkner.

Kog panden af med gulerodsvandet.

Bland yoghurten med gulerodspindene. Smag til med citronsaft og salt. Kom hakket persille og salt i kartoflerne.

Server koteletterne med gulerodsyoghurten og bagte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 7500 gange,
og udskrevet 164 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu