Lammekoteletter med gulerødder i yoghurt
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Skrub kartoflerne og sæt dem i ovnen ved 200 grader i ca. en time.
Skræl gulrødderne og skær dem i pinde Kog dem så de stadig er lidt sprøde ca. 2 minutter. Køl dem af. Smelt smørret på en pande. Brun og steg lammekoteletterne i ca. 5 minutter på hver side. Drys fintklippet salvie, salt og peber over koteletterne. Kom koteletterne på varme tallerkner. Kog panden af med gulerodsvandet. Bland yoghurten med gulerodspindene. Smag til med citronsaft og salt. Kom hakket persille og salt i kartoflerne. Server koteletterne med gulerodsyoghurten og bagte kartofler. |
|
Opskriften er vist 7500 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne