Rejesuppe med rødtunge, karry og fersken
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
|
|
Løgene hakkes og svitses i en gryde. Tomaterne hakkes groft og kommes ved. Den i forvejen lavede fiskefond tilsættes, og retten simrer i cirka 15 minutter.
Fersknerne skæres i små både og tilsættes sammen med rejerne. Rødtungefileten skæres i små stykker og tilsættes ligeledes. Det hele simrer i yderligere fem minutter. Smag hele tiden til med salt, peber og karry. Kinakål hakkes meget fint og lægges i bunden af en varm, dyb tallerken. Herefter hældes den varme suppe over. Alternativt kan man bruge den hakkede salat som pynt oven på suppen. Tips: Udgangspunktet for denne opskrift er, at ingrediensernes mængde anvendes efter egen fornemmelse / smag. |
|
Opskriften er vist 11001 gange,
og udskrevet 217 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne