Rejesuppe med tomatpasta
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
|
|
Urterne renses, skylles og skæres i små terninger. De sauteres i olien til de er møre. Tilsæt rejerne og lad dem sautere med til de er helt røde.
Tilsæt hvidvinen og lad det koge lidt ned. Tilsæt fiskesuppen, tomatpureen og paprika. Lad det koge i 10 minutter, blend det og passer det igennem en sigte. Tomatpasta : Kartoflen skrælles og skæres i terninger. Kog dem møre i vand. Purer dem igennem en sigte og rør det med æggeblommer, tomatpure, knust safran, olivenolie, hakket rød og grøn basilikum og tomatkødet, som er befriet for skind og kerner og hakket med en kniv. Anretning: Brødet afskorpes og ristes og serveres ved siden af den kogende suppe. I en skål serveres tomatpastaen, så man selv kan røre så meget af den i sin portion suppe, som man har lyst til. |
|
Opskriften er vist 9607 gange,
og udskrevet 141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Nanna - 2007-12-18 15:55:21 Skal man ligefrem bruge levende rejer? Hvordan skal det forståes, og hvornår skal man dræbe dem? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne