Krydret rejesuppe med citrongræs
Hovedingrediens : Rejer - Kæmperejer Oprindelsesland : Thailand Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
|
|
Bring fonden i kog tilsæt citrongræs, galanga og kaffir limeblade. Tilsæt rejer og svampe. Lad det simre i 3 – 4 minutter til rejerne skifter farve. Tilsæt chili, citronsaft og fiskesauce.
Smag suppen til og tilsæt om nødvendigt mere citronsaft eller fiskesauce. Suppen skal være krydret og syrlig og lidt salt. Pynt med friske korianderblade ved servering. Tips: Rejerne må ikke koge for længe, så bliver de seje. Det giver det bedste resultat at bruge hjemmelavet kyllingefond. |
|
Opskriften er vist 15944 gange,
og udskrevet 286 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne