Karry - rejesuppe
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt : Red : |
|
|
Karry og de hakkede løg svitses i olie. De hakkede, flåede tomater tilsættes og koges med i 20 min. Hvidløg, halvdelen af saften fra fersknerne, 2/3-dele af ferskenerne i tern, piskefløde, salt & peber tilsættes. Koges op, rejer tilsættes. Evt. cremefraicheklatter til.
|
|
Opskriften er vist 26806 gange,
og udskrevet 1015 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (28 stemmer) |
|
Kommentarer the guy who hate food - 2012-03-05 14:06:08 det kunne være dejligt hvis den var indelt i hvor mange personer det var til lasani - 2005-01-01 01:01:01 den er rigtig god,fin smag og den er rigtig fin med kokusmælk og ristet kylling Lone - 2005-01-01 01:01:01 Er vi så ikke ude i en helt anden opskrift....?? Cecilie og Christian - 2005-01-01 01:01:01 Den er også rigtig god hvis du benytter rød karry, kokosmælk istedet for fløde og rejer kan erstattes med ristet kyllinge stykker kristian - 2005-01-01 01:01:01 det er fin |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne