Karry - rejesuppe

Karry - rejesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SuppeRet : Suppe - SkaldyrsSupper

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 spsk.karry
2 hakkede løg
2 ds.hakkede tomater
3-4 fedhvidløg
1 ds.ferskner
2.5 dl.piskefløde
 salt
 peber
200 g.rejer
 Evt.creme fraiche
 
Opskrift:
Karry og de hakkede løg svitses i olie. De hakkede, flåede tomater tilsættes og koges med i 20 min. Hvidløg, halvdelen af saften fra fersknerne, 2/3-dele af ferskenerne i tern, piskefløde, salt & peber tilsættes. Koges op, rejer tilsættes. Evt. cremefraicheklatter til.





karakterer:
Opskriften er vist 26839 gange,
og udskrevet 1015 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-03-05 14:06:08
det kunne være dejligt hvis den var indelt i hvor mange personer det var til

  -   2005-01-01 01:01:01
den er rigtig god,fin smag og den er rigtig fin med kokusmælk og ristet kylling

  -   2005-01-01 01:01:01
Er vi så ikke ude i en helt anden opskrift....??

  -   2005-01-01 01:01:01
Den er også rigtig god hvis du benytter rød karry, kokosmælk istedet for fløde og rejer kan erstattes med ristet kyllinge stykker

  -   2005-01-01 01:01:01
det er fin