Indisk rejesuppe
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Oprindelsesland : Indien Indsendt : Red : |
|
|
Hvidløg, løg og karry svitses i olien. Øvrige ingredienser tilsættes og varmes igennem. Klar til servering umiddelbart efter, kan også serveres efter et par timer.
Suppen serveres med flutes. |
|
Opskriften er vist 29055 gange,
og udskrevet 1005 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (32 stemmer) |
|
Kommentarer Elmo - 2015-09-19 15:26:42 prøv med kogte kyllinge stykker i stedet for rejer Skytte - 2014-06-10 14:10:00 Er blevet en af vores favorit retter. Smager fantastisk! Billig og nem at lave :) anonym - 2013-08-14 19:12:13 Også lækkert med krabbe kød i stedet for rejer.. mums.. Skytte - 2013-02-11 17:20:32 Bedst at tilsætte rejerne lige inden servering. anonym - 2012-08-21 19:25:19 hvor meget er et lille brev karry? anonym - 2010-12-07 17:20:45 tilsæt ananas, det smager godt :) asgermanden' - 2008-12-01 12:36:17 hvorfor er der ikke rejer med i indisk rejesalat anonym - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig lækker suppe! Men det hører sig til med snittet kinakål i bunden af talerkenen... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne