Ovnæggekage
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : Inge Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Baconskiverne steges sprøde.
Mel piskes ud med mælken og de hele æg tilsættes. Et ovnfast fad smøres med baconfedtet og æggemassen hældes i. Fadet sættes i ovnen ca. 30 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. Når æggemassen kan "bære" lægges tomater i skiver taglagt og fadet sættes i ovnen ca. 10 minutter. Serveres med franskbrød eller flutes. |
|
Opskriften er vist 352899 gange,
og udskrevet 7080 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (104 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2019-02-24 18:36:49 Bacon høre sig til - basta ;-) Men, prøv næste gang lige i grillen - den bliver så høj og flot - godt med bacon, tomat, og masser af purløg - og selfølgelig godt rugbrød, ristet. Er der kolde kogte kartofler i køleskabet, gør det ikke det hele ringere. Velbekomme Mikkel - 2018-10-13 12:40:45 Brug et højt fad 😅 Bjarne G. Olsen - 2017-08-24 20:09:11 Nu har fruen og jeg lige spist æggekage efter denne opskrift. Jeg kom halveret blommetomater i samt skinkestrimler som er første gang jeg har prøvet. Vi har givet den ⭐️⭐️⭐️⭐️ Da der var 14 min tilbage, startede jeg for varmluft og 4 min tilbage, fik den alm. varme. Til jer derude, tiderne er vejledende, ikke alle ovne giver den samme varme, og det der med at rode rundt i den efter den er sat i ovnen, syntes jeg personligt er forkert. God opskrift og god aften lis - 2017-08-22 16:52:07 Nej da, ikke flute til MEN!!! hjemmebagt rugbrød og sennep. anonym - 2016-12-07 00:40:56 Super god. Husk at skubbe lidt i æggemassen i starten. anonym - 2016-03-14 18:17:43 Den har vi prøvet 3 gange nu. Lækker og skal prøves igen Palle - 2015-11-22 14:58:01 For dem der ikke kan få "bagt" tag lige at rør i den hver 10. minut. Og tilsæt 1 tsk bagepulver Kurt - 2015-02-12 16:56:55 Kasper du skal tænde for ovnen :P Kasper - 2011-09-09 13:34:02 HVAD ER DER GALT MED DEN HER OPSKRIFT!!! 40 min i ovnen og kan ikke ligge TOMATER PÅ ENDNU!!! WHAAAT!!! Cliff - 2011-06-17 12:01:38 Super god æggekage,, Den smager bare rigtig godt, Lavet den med skinke og kalkun strimler og havde lige 5 nye katofler fra middagen i går som blev skåret i små tern og blandet sammen med resten af æg mælk og mel.. selvfølig med lidt salt og pebber.. Jeg bagte den ca. 30 min ved 185c. og lod den "sætte" sig i ca. 10 min vider i slukket ovn.. Velbekommen jer.. ;-) carsten - 2011-06-04 18:05:30 Udemærket opskrift. nem at finde ud af at lave, og smæger godt Kattegorina - 2011-05-24 18:08:17 Først lige en kommentar til Erik. husk det er jo kun fantasien der sætter grænserne ved hvad man putter i sådan en æggekage. Jeg kom purløg og skinkekøds tern i og da den havde bagt halvt færdig kom jeg bacon og skive tomater på den smager super godt. anonym - 2011-02-01 18:46:53 Vi har prøvet opsriften!! vores æggekage har været i oven i 40 min og den var ikke nok efter det!!! Camilla - 2011-01-19 19:19:35 Nu har min æggekage været i ovnen på 200 grader i 25 min og den er ikke færdig endnu Erik - 2010-05-08 21:55:06 Dette er den til dato mest usympatiske æggemasse jeg har lavet. Både mine børn og jeg fandt denne ret uspiselig og vi er ellers meget glade for æggekage. Jeg vil ikke bruge denne opskrift i fremtiden. Sandra - 2007-10-25 22:24:57 Hurtig og nem mad.. Dog skal man lige huske at tilsætte lidt salt og peber.. :) Louise - 2007-07-07 20:37:04 Virkelig lækker æggekage. Jeg brugte et fif fra en anden opskrift, at piske æggehviderne stive, og vende æggeblommer blandet med mel og mælk i. Det gør den mere luftig. Jeg lagde heller ikke tomater på i oven, men istedet de næsten færdigstegte bacon. Den var jo helt professionel! 10 kokkehuer herfra. Ann - 2007-06-16 16:40:30 Det er jo for nemt..... super lækker malle - 2007-04-22 16:56:09 uhada- det er guf John,æggekage,pedersen - 2005-01-01 01:01:01 Så, er det 3 gang at jeg prøver den her opskrift, hvorfor? fordi at den virker. idag vil jeg prøve med reven ost camilla - 2005-01-01 01:01:01 den skal prøves Kenneth - 2005-01-01 01:01:01 Den ryger på bordet i aften :) kristina - 2005-01-01 01:01:01 det lyder som erigtig lækker æggekage den smutter jeg ud og laver... louise - 2005-01-01 01:01:01 man kan jo faktisk også tilsätte lidt reven skinke og ost i grundreceptet og få en herlig anderledes äggekage...men tak for en rigtig god opskrift Grethemor - 2005-01-01 01:01:01 Kan det passe at der skal bruges ca. 15 æg til 4 personer??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne