Gryde med medister
Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse Indsendt af : Inge Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skræl kartofler, skær dem i mindre stykker og læg dem i en gryde med fintsnittet porre. Læg pølsen ovenpå (prik lidt i den med en nål).
Krydr retten med salt, peber og laurbærblade. Hæld vand eller bouillon ved, så det står halvt op. Koges ca. 20 minutter, vend pølsen en gang under kogningen. Skær pølsen i tynde skiver og kom dem i gryden igen. Bland forsigtigt. Drys nykværnet peber på. Retten kan evt. jævnes. |
|
Opskriften er vist 101971 gange,
og udskrevet 1299 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Jan A - 2024-10-02 16:08:51 Erstat lidt af kartoflerne med gulerødder og brug knorr kyllingebouillon og drys med friskt persille ved servering. Det blver endnu mere fantastisk Marlene S. - 2011-04-05 08:21:19 Skal kartoflerne være forkogte?? allan - 2010-12-03 18:47:04 så bliver det ikke mere dansk. smager skønt og bliver kun bedre af hvis man selv laver bouillon "så super perfekt" |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne