Hvidløgssmør blødt og cremet
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Smør Indsendt af : Inge Indsendt : Red : |
|
|
Smør og kærgården røres blød i elektrisk røremaskine eller med elpiskeren.
Citronsaft og vand piskes i. Hvidløg presses og tilsættes. Hvidløgssmørret røres i ca. 5 min i den elektriske røremaskine eller ca. 8 min. med elpiskeren. Tips: Smørret kan fryses, så der kan med fordel laves dobbelt eller endnu flere portioner af gangen. Hvis der bruges "etfedshvidløg" svarer "et fed" til ca. 10 alm. fed. |
|
Opskriften er vist 50273 gange,
og udskrevet 476 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Henrik Okkels - 2018-10-23 11:57:48 Flødeost har da INTET med hvidløgssmør at gøre. Det kan du kalde ostesmør Henrik Okkels - 2016-08-03 12:35:44 Jeg har en langt bedre opskrift: 200 g flødeost neutral (alm. eller light fx Flora Danica Naturel Flødeost (Aldi 9,95), 4-8 fed hvidløg, lidt salt & peber Mos flødeost og knust hvidløg sammen – brug så mange fed hvidløg, du tør. Otte fede fed er vidunderligt chokerende! Smag til med salt og peber. Som spread, smørerstatning, dip. – Fantastisk på rugbrød med tomatskiver ovenpå. Også under feta – sammen med næsten alt. Fantastisk som dip – men aldrig dagen før en ansættelsessamtale …. Købehvidløgsoste er efter dette bare så banalt … anonym - 2009-03-05 12:46:35 super lækker. når man tager det op af fryseren, så prøv og pisk det godt igennem. det er nok med en ske. Anders Nissen - 2008-03-16 16:52:37 En anden mulighed er: Bare brug alm. økologisk smør, lad det stå lidt ude og blive blødt. Hæld derefter lidt rapsolie efter behag, så får smøret også den bløde konsistens. Anita - 2005-01-01 01:01:01 Man kan lave hvidløgssmøren kun med Kærgården og opnå det samme rusutat ulla - 2005-01-01 01:01:01 nej....3-4 stk hvis man er glad for hvidløg. Inge - 2005-01-01 01:01:01 obs! Der skal kun bruges 1 fed hvidløg |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne