Sticky Toffee Pudding - Australsk daddelkage
Hovedingrediens : Frugt - Dadler Oprindelsesland : Australien Indsendt af : Cargi Indsendt : Red : |
|
|
Daddelkage:
-Bland dadler med 1 tsk. bagepulver og hæld det kogende vand på – lad det stå lidt.
-Smelt smørret og det brune farin i en gryde
-Rør æggene i gryden
-Melet blandes med 3 tsk. bagepulver og sigtes i blandingen – Vendes forsigtigt!
-Rør dadelblandigen i.
-Blandingen hældes i en smurt form (ca. 20x10cm eller en springform)
-Bages ved 180°C i 30 – 40 min
Toffeecreme: Hæld alle ingredienser i en gryde og lad det koge op og simre i 5 min. Lad det køle lidt af inden servering. (Kan laves i forvejen og varmes op inden serveringen) Tips: Puddingen skæres i kvadrater og placeres på midten af en varm tallerken. Den varme toffee creme hældes over og der serveres flødeskum eller vaniljeis til |
|
Opskriften er vist 18983 gange,
og udskrevet 564 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (37 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-11-26 15:28:02 kan man bruge andet end dadler, eller er de essentielle? Monica - 2010-03-28 12:25:37 Helt fantastisk...Smagte den i Scotland..Har lavet den til venner og familie,og de elsker denne kage.. Cargi - 2007-07-01 07:48:50 Tja - direkte importeret fra tasmansk familie så... 93 - 2007-01-30 16:00:44 It is certainly not australian!!!! like the creme brulée, its not french either!!! laksen - 2005-01-01 01:01:01 Hammer - Hammer lækker kage. dido - 2005-01-01 01:01:01 Toffeecremen alene, over vanilie is er GUF !! Cargi - 2005-01-01 01:01:01 Der skal bruges 1,5 dl pisket fløde i cremen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne