Bide sild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : |
|
|
Bland vand, eddike og sukker
sukkeret skal være opløst,
Sildene renses og flåes hvorefter de udvandes i ca. 3-4 timer
|
|
Opskriften er vist 25214 gange,
og udskrevet 228 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2021-10-19 18:09:03 Til Bjarne Det som du leder efter må være kryddersild, vi har en opskrift på kryddersild her https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/10837/kryddersild-2 Bjarne Kure Pedersen - 2021-10-01 09:47:01 Har i en opskrift på de røde bidesild, det man tidligere kaldte krydder bidesild Tage - 2012-12-12 17:15:00 En bidesild skal ikke udvandes den skal lige op af tønden flåes og skæres i bider a ca 2-3 cn størelse .rugbrød med fedt og kælderkold øl og en rød ålborg . det er som at blive født på ny dorthe - 2010-09-04 13:37:03 Jeg udvander ikke spegesildene, de skæres ud i mundrette stykker, lægges på et fad med mange finthakket løg, så bider man over ryggen på silden, spiser hakket løg på rugbrød, til jonna christensen - 2010-03-02 11:49:14 Bidesild forstår jeg som spegesild der kun er vandet ud i 3-4 timer, derefter renset og skindet flås af. Silden skæres i tilpas stykker og spises med rugbrød og mange hakkede løg. egon - 2007-05-08 17:20:29 når sildene er udvandet, hvad så??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne