Nem roulade
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt af : zuper_karla Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk æg og sukker til det er hvidt
bland mel og bagepulver og sigt det i vend blandingen sammen.
Fordel dejen på en smurt bageplade 200 grader i 9 min. Vend kagen ud på et stykke bagepapir drysset med sukker Smør marmelade ud over og rul den hurtigt sammen. |
|
Opskriften er vist 120009 gange,
og udskrevet 1811 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (126 stemmer) |
|
Kommentarer Dorthe - 2018-01-15 08:49:31 Og hvis I bruger halv hvedemel og halv kartoffelmel er den bedre. Darling - 2018-01-15 08:47:02 Og den er lækker luftig og helt fantastisk . Og tager man lige 2 spsk mel af og erstatter det med 2-3 spsk SIGTET cacaopulver er den lige en tand bedre. Helt sikkert min favorit opskrift på roulade. Leo - 2016-04-09 12:13:07 Brug en god spiseske fuld kartoffelmel,så er den nemmere at rulle Rigtigt nem at lave anonym - 2015-06-11 13:26:41 God med al mulig slags fyld og super nem at lave . Går aldrig galt SolveigAgnes - 2013-06-16 15:07:22 Jeg brugte stikkelsbærmarmelade fra Frk.Anna som fyld. Rouladen blev overtrukket med smeltet blød nougat og drysset med hakkede hasselnødder. Den syrlige smag fra stikkelsbær marmeladen og den søde nougatsmag klædte hinanden rigtig godt. Cecilie - 2005-01-01 01:01:01 Den er bare sagen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne