De dejligste havtaskekæber
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havtaskekæber Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Bema_dk Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sæt risene over ( brug evt. ris m/ vilde ris )
Fiskestykkerne krydres med salt og peber og lidt timian og pakkes ind i en strimmel bacon og lukkes med en tandstikker. Steges ved svag-mellemvarme til baconen er sprød. Sauce: Tomaterne hakkes og kommes i en gryde. Tilsæt Nolly Prat og kog ind til 1/3. Kom herefter de finthakkede løg og en tsk. tørret eller et par stilke frisk Timian i sammen med bouillon og fløde. Når konsistensen er cremet er den færdig. Smag evt. til med salt og peber. Kål: Savoykålen snittes groft lægges i en skål. Overhæld med kogende vand og lad det stå i 10 min. Hæld finthakket løg i en gryde og klar dem i lidt smør. Tilsæt herefter spidskommen og rør blandingen i kålen Tips: Serveringsforslag : Fordel lidt sauce på en tallerken. Placer en passende mængde kål rundt i kanten. Smør en ring med lidt olie og læg risene i og placer midt på tallerkenen (og fjern ringen) Læg fisken ovenpå og dekorer med tynde gulerodsstave og persillestilke. |
|
Opskriften er vist 37681 gange,
og udskrevet 728 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne