Stegt Krokedille hale fillet
Hovedingrediens : Eksotisk Vildt - Krokodille Oprindelsesland : Australien Kilde : Randi Buchwald Indsendt : Red : |
|
|
Skær på tværs af senerne? (Jeg ved ikke lige hvad the grain kan oversættes til på Dansk), skær halekødet i små medallioner. Hver stykke skulle ideelt være 1 cm tykke. Steg dem i den brunede smør ca to min på hver side, vend dem ike mere end den ene gang. Hvis kødet er frosset skal det have lidt længere tid på panden. Når kødet er stegt placeres det på et fad i en varm ovn. Kog panden af med citronsaft og med det samme tilsæt fløden. Tilsæt hvidløget og rør medens det brings i kog. Lad det så snurre indtil sovsen er så tyk den hænger på grydeskeen. Tilbered kødet på tallerken, hæld saucen over medallierne efter at have tilsat eventuel saft fra fadet der indeholdt kødet før stegning.
Serveres straks med en god krisp salad og eventuelt brød til. |
|
Opskriften er vist 20286 gange,
og udskrevet 354 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne