Rejesuppe

Rejesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SuppeRet : Suppe - SkaldyrsSupper

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
5 dl.piskefløde
1 ds.ferskner
450-500 g.rejer i lage
4 spsk.karry
1-3 spsk.hvidløgspulver
1 ds.flåede tomater
 
Opskrift:
Tomaterne hældes i en gryde og varmes op medens de deles lidt. Rejelagen hældes ved, under opvarmningen. Fløde hældes i og suppen smages til med karry og hvidløgspulver efter smag. Suppen koges op. Når suppen er under kogepunktet igen kommes rejerne i holdes varm et par minutter og suppen er færdig.

Serveres med flutes





karakterer:
Opskriften er vist 12350 gange,
og udskrevet 195 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu