Rejesuppe
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt : Red : |
|
|
Tomaterne hældes i en gryde og varmes op medens de deles lidt. Rejelagen hældes ved, under opvarmningen. Fløde hældes i og suppen smages til med karry og hvidløgspulver efter smag. Suppen koges op. Når suppen er under kogepunktet igen kommes rejerne i holdes varm et par minutter og suppen er færdig.
Serveres med flutes |
|
Opskriften er vist 12350 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne