Krokodille med mango og basilikum sauce
Hovedingrediens : Eksotisk Vildt - Krokodille Oprindelsesland : Australien Kilde : Randi Buchwald Indsendt : Red : |
|
|
Varm jordnødde olien i en pande og sauter kødstykkerne efter salt og peber er strøet på. Steg for ca 3 minutter, tag det så af ilden og hold det varmt.
Mix basilikum, persille, hvidløg, eddike og olivenolie godt i en blender. Skær mangoen i tynde skiver og arrangere dem på et fad. Placer krokedille skiverne i midten. Hæld basilikum saucen over kød og mangoen i tynde striber og pynt me friske krydderurter (basilikum og persille)
|
|
Opskriften er vist 26718 gange,
og udskrevet 877 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Ulla - 2016-02-07 14:48:10 200 ml olivenolie lyder af rigtig meget. Er det korrekt? Helle - 2012-01-01 14:40:16 Det her var da verdens bedste forret til nytårsaften. Det er helt perfekt og det er ikke sidste gang vi laver det her - gæsterne var i den syvende himmel. Helt perfekt sammensætning og enormt lækkert. Kan klart anbefales. Marie - 2011-04-26 17:28:06 Man kan med mellemrum købe frossen krokodille i Kvickly. De har også ofte kænguru, struds, og andet, man ikke får serveret så ofte :) C. Larsen - 2008-11-27 21:06:33 Hvor fanger man en krokodille, eller køber krokodillekød, har aldrig nogen sinde set det på de gængse butikssider, af hvilken som helst butik?, og hvad smager krokodillekød egentligt af???? Annette - 2008-10-09 12:18:16 Jeg kunne godt tænke mig nogle flere forskellige opskrifter på Krokodille stewe - 2007-01-03 16:39:01 damn den krokodille hvar sgu godt nok hård at indfange |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne