Hvordan man tilbereder krokodille kød
Hovedingrediens : Eksotisk Vildt - Krokodille Oprindelsesland : Australien Kilde : Randi Buchwald Indsendt : Red : |
|
|
Krokodille er meget let at forberede og koge. Det er best kogt frosset fordi når det bliver tøet op løber saften ud og kødet mister smagen. Det skla koges et par minutter på begge side og så stå et par minutter. Det er best når det er serveret lige stegt-kogt nok )medium rare som det kaldes om rødt kød.
Brug ikke en masse ingredienser (andre end krydderier og krydderurter) + ikke flere end 3 er anbefalet. Hvis du steger det på panden brug altid smør eller oliven olie da det ikke vil afgive deres egen smag til retten. Hold retten enkelt og simple. Tips: Rådet er fra den Australske krokedille handlende. |
|
Opskriften er vist 38870 gange,
og udskrevet 511 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.4 (52 stemmer) |
|
Kommentarer gunner - 2016-05-31 15:37:03 lid smagsløs |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne