Hvordan man tilbereder krokodille kød

Hvordan man tilbereder krokodille kød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

DiverseRet : Diverse - Diverse

Hovedingrediens : Eksotisk Vildt - Krokodille

Oprindelsesland : Australien

AustralienKilde : Randi Buchwald

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 krokodille
 krydderier
 krydderurter
 
Opskrift:
Krokodille er meget let at forberede og koge. Det er best kogt frosset fordi når det bliver tøet op løber saften ud og kødet mister smagen. Det skla koges et par minutter på begge side og så stå et par minutter. Det er best når det er serveret lige stegt-kogt nok )medium rare som det kaldes om rødt kød.

Brug ikke en masse ingredienser (andre end krydderier og krydderurter) + ikke flere end 3 er anbefalet. Hvis du steger det på panden brug altid smør eller oliven olie da det ikke vil afgive deres egen smag til retten. Hold retten enkelt og simple.

Tips:

Rådet er fra den Australske krokedille handlende.





karakterer:
Opskriften er vist 38991 gange,
og udskrevet 512 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (52 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-05-31 15:37:03
lid smagsløs