Æblesuppe med sprøde brødterninger
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : fisker Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
skræl æbler, fjern kernehus, kom det i gryde med vand og et par spsk. sukker efter smag. bring det i kog under låg.
Lad æblerne koge 5-6 min. til de er kogt ud, kom dem i blender eller pisk til pure. Hæld tilbage i gryde. kog op smag til med sukker
Skær brødet i terninger, varm smør og sukker, rist brødterninger under omrøring til de er sprøde og gyldne. drys lidt kanel imellem. Bred dem ud på et fad. Server den lune suppe med brødterninger. Tips: anden æblesort kan bruges, bare de kan koges ud |
|
Opskriften er vist 63444 gange,
og udskrevet 1250 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Klodset - 2020-09-06 13:20:52 Undlad sukker og brug citronsaft og kanel, og spis den med tvebakker, det er lige sagen 😊 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne