Ungarsk gullashsuppe 02

Ungarsk gullashsuppe 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Oprindelsesland : Ungarn

UngarnIndsendt af : CharlotteS

Indsendt :      Red :
Ungarsk gullashsuppe 02, billede 4 Ungarsk gullashsuppe 02, billede 1 Ungarsk gullashsuppe 02, billede 2 Ungarsk gullashsuppe 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.skært oksekød i tern
2-3 løg
 paprika
2-3 laurbærblade
1 l.oksebouillon
4 spsk.tomatpuré
6 kartofler i tern
 salt
 peber
 oregano
 
Opskrift:
Løg og paprika svitses, uden at løgene tager farve. Oksekødet tilsættes og brunes. Kom oksebouillon og tomatpuré over kød og løg. Tilsæt ligeledes laurbærblade, salt og peber. Lad retten simre under låg i ca. 40 min. Herefter tilsættes kartoflerne i tern og retten simre i yderliger 20 min. Smages herefter til med oregano.

Tips:

Serveres med godt brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 59909 gange,
og udskrevet 1579 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (34 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-03-16 05:19:39
Ca. hvor meget paprika?

  -   2010-02-14 22:30:12
oksekød, grøntsager, krydderier skal koges helst i ca. 2,5 timer. Smag evt. til med en anelse tabasco. Lav 2 store franskbrødsboller og bag dem. skær toppen af bollen og UDHUL DEM, OG SÆT DEM I OVNEN IGEN SÅ DE BLIVER TØRRET, OG SERVER SUPPEN DERI, DET ER OGSÅ DEKROATIVT. FRANSKBRØDSBOLLER PÅ STØRELSE MED EN DESERTTALLERKEN (færdigbagt)

  -   2005-01-01 01:01:01
evt. god ide med lidt hvidløg.