Ungarsk gullashsuppe 02
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Oprindelsesland : Ungarn Indsendt af : CharlotteS Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Løg og paprika svitses, uden at løgene tager farve. Oksekødet tilsættes og brunes. Kom oksebouillon og tomatpuré over kød og løg. Tilsæt ligeledes laurbærblade, salt og peber. Lad retten simre under låg i ca. 40 min. Herefter tilsættes kartoflerne i tern og retten simre i yderliger 20 min. Smages herefter til med oregano.
Tips: Serveres med godt brød til. |
|
Opskriften er vist 59981 gange,
og udskrevet 1579 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (34 stemmer) |
|
Kommentarer anders - 2011-03-16 05:19:39 Ca. hvor meget paprika? Conny - 2010-02-14 22:30:12 oksekød, grøntsager, krydderier skal koges helst i ca. 2,5 timer. Smag evt. til med en anelse tabasco. Lav 2 store franskbrødsboller og bag dem. skær toppen af bollen og UDHUL DEM, OG SÆT DEM I OVNEN IGEN SÅ DE BLIVER TØRRET, OG SERVER SUPPEN DERI, DET ER OGSÅ DEKROATIVT. FRANSKBRØDSBOLLER PÅ STØRELSE MED EN DESERTTALLERKEN (færdigbagt) anonym - 2005-01-01 01:01:01 evt. god ide med lidt hvidløg. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne