Nem japansk rejesuppe
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Oprindelsesland : Japan Indsendt : Red : |
|
|
Svits løg og hvidløg med karry. Tilsæt flåede tomater, saften fra fersknerne, fløde og bouillon. Lad det simre i et kvarter og skær imens ferskner og kinakål fint. Put til sidst rejer og ferskenstykker i suppen (OBS: må nu ikke koge).
Læg strimlet kinakål i bunden af tallerknerne, inden suppen hældes over. Hvis du bruger den som hovedret, server den da med flutes som tilbehør. Tips: Denne suppe smager fantastisk godt og er velegnet som forret, når du skal have gæster. |
|
Opskriften er vist 32718 gange,
og udskrevet 1327 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (42 stemmer) |
|
Kommentarer LEJ - 2009-10-26 23:34:04 Ganske få supper i verden kan måle sig med denne super suppe Et hjemmebagt flûte hører sig til denne fremragende suppe Bliv færdig og server på et kvarter finn - 2009-01-22 16:01:43 den er nem og god, fresknerne er helt specielle i en suppe - brug evt blot kaffefløde Ann - 2005-01-01 01:01:01 Meget lækker, og nem at lave. Tip: kom lidt risnudler i bunden af skålen ved servering. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne