Fyldt kalkunbryst med ris og tomatsauce
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Fedtfattig opskrift Indsendt af : Kat.k Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tænd for ovnen. Varmluft: 180 grader - alm. ovn: 220 grader
Skær en lomme i kalkunbrystet. Gnid indeni og udenpå med presset hvidløg. Smør pikantosten inde i lommen. Drys udenpå med paprika og en smule salt. Læg halvdelen af baconskiverne fordelt i et ildfast fad. Læg kalkunbrystet ovenpå, og fordel derpå det sidste bacon. Sættes i ovnen i 65 minutter. Imens tilberedes tomatsaucen: Hæld tomatpuréen i en gryde med vandet. Røres til det småkoger. Skru ned og kom krydderier i (Der kan også bruges fx timian, og man kan også vælge friskklippede krydderurter). Lad tomatsaucen småkoge i 3 minutter. Smag til med salt og peber. Risene koges som anvist på emballagen. |
|
Opskriften er vist 109269 gange,
og udskrevet 3676 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (39 stemmer) |
|
Kommentarer Tvillingerne2004 - 2008-10-25 21:38:39 Rigtig lækker ret...... Jeg rullede baconet omkring kalkunbrystet istedet og lagde det i et ilfastfad. Ved siden af stegen lagde jeg skiveskåret gulerødder, skiveskåret pastinakker og dryssede med lidt salt og olie over. Som sauce brugte 3 bøtter hakkede tomater som jeg drænede for vand, og kom krydderierne i....og til sidst græsk yoghurt i. Det smagte himmelsk... Denne ret kan varmt anbefales. Birgith - 2008-01-03 14:59:36 fin kalorielet middag, evt. med en tomatsalat med syltede hvidløg lene - 2007-03-07 19:22:38 det ser lækkert ud Per - 2007-02-11 19:37:08 Går ud fra at det er cheasy med krydderurter og løg. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne