Kartoffelmosfad
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : tina Indsendt : Red : |
|
|
skræl kartoflerne og kog dem 35 min
brun kød og løg. tilsæt salt, peber, ketchup, vand og pølser. lad simre i 15 min. jævn det. læg det i et ildfast fad.
lav kartoffelmosen og over sovsen så det dækker helt. i ovnen ved 225 til kartoffelmosen er gylden |
|
Opskriften er vist 22918 gange,
og udskrevet 739 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-04-03 16:40:40 der skal 2 dl roedvin i og saa skal den simre ca 1 time saa bliver den virkelig skoen og laekker Michael - 2009-10-26 16:24:23 Det er Sheppards Pie du tænker på. Den er godt nok engelsk, men den laves på næsten samme måde. Smager utrolig godt. Jeg vil sige at man ikke kan undvære osten til den her ret. Angelica - 2005-01-01 01:01:01 man kan også komme lidt reven ost oven på retten det giver den lidt ekstra. Har hørt om en ret lignene og den er fra Amerika. Kirsten - 2005-01-01 01:01:01 Børn elsker denne ret Rumlepotte - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig go' opskrift. Laver den dog uden pølser. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne