Vintergryde med hestekød

Vintergryde med hestekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hestekød - Diverse hestekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : lis kjøller

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hestesmåkød
30 g.hvedemel
1 løg
35 g.smør eller margarine
0.5 hvidkålshoved
2 dl.vand
2 dl.tomatpure
 salt
 peber
1 tsk.rosen paprika
400 g.faste kartofler
1 dl.fløde
 
Opskrift:
Kødet udskæres i terninger, som vendes i melet. løget pilles og hakkes. smørret kommes i en gryde, heri brunes kød og løg. kålen snittes fint mens kød og løg brunes, kål pyre salt peber paprika og vand kommes i gryden og det snurre ca. 1 time. mens kødet steger, skrælles kartoflerne, som udskæres i skiver. nu tilsættes kartoffelskiverne, og retten snurre endnu 1/2 time til den er mør. lige inden den serveres tilsættes fløden, og der gives et let opkog. der kan serveres ris eller salat til.





karakterer:
Opskriften er vist 20059 gange,
og udskrevet 467 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (36 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2024-09-11 20:35:36
God opskrift. Brugte det samme, men jeg havde desværre kun hakket kød. Så de blev lavet om til små boller.

  -   2008-12-13 17:59:16
Jeg synes det ser underligt ud i opskriften med så meget kål og kartofler til så lidt kød, også at det skulle kunne snurre i så lidt væde i så lang tid, men jeg prøver at lave den med lidt mindre kål, lidt mere væde, og uden kartofler.. God inspiration.. Glæder mig til at smage den..

  -   2005-01-01 01:01:01
god