Vintergryde med hestekød
Hovedingrediens : Hestekød - Diverse hestekød Indsendt af : lis kjøller Indsendt : Red : |
|
|
Kødet udskæres i terninger, som vendes i melet. løget pilles og hakkes. smørret kommes i en gryde, heri brunes kød og løg. kålen snittes fint mens kød og løg brunes, kål pyre salt peber paprika og vand kommes i gryden og det snurre ca. 1 time. mens kødet steger, skrælles kartoflerne, som udskæres i skiver. nu tilsættes kartoffelskiverne, og retten snurre endnu 1/2 time til den er mør. lige inden den serveres tilsættes fløden, og der gives et let opkog. der kan serveres ris eller salat til.
|
|
Opskriften er vist 20059 gange,
og udskrevet 467 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (36 stemmer) |
|
Kommentarer Annelise Hansen - 2024-09-11 20:35:36 God opskrift. Brugte det samme, men jeg havde desværre kun hakket kød. Så de blev lavet om til små boller. Uffe V Jensen - 2008-12-13 17:59:16 Jeg synes det ser underligt ud i opskriften med så meget kål og kartofler til så lidt kød, også at det skulle kunne snurre i så lidt væde i så lang tid, men jeg prøver at lave den med lidt mindre kål, lidt mere væde, og uden kartofler.. God inspiration.. Glæder mig til at smage den.. anonym - 2005-01-01 01:01:01 god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne