Leverpølse
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Bamse Indsendt : Red : |
|
|
Skær snitterne i strimler, kom dem i kogende vand, lad det koge i ca. 30 min.(det er en god ide at have en kogepose af gase eller hvid bomuld)leveren som også er snittet får samme behandling, men bare i 2 min., de skrællede løg skal lige skoldes.
Hak først spæk og løg 3 gange, derefter leveren kun en gang, kom det hele op i en skål, bland salt og krydderi i og rør massen godt sammen til den binder, fedtet fra kogevandet skummes af og røres i massen. lad det hele køle af inden stopningen. stoppes i naturtarme, svinetarme kan benyttes. koges og røges. |
|
Opskriften er vist 30535 gange,
og udskrevet 385 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (43 stemmer) |
|
Kommentarer Karsten - 2020-01-21 13:24:59 Ja, jeg har da lyst til at smide mine 5 pølser ud, da jeg fulgte opskriften. 4 gr. allehånde er nok mere rigtigt end 40... anonym - 2010-01-27 11:22:02 Hvor meget spæk??? kokkemor - 2008-10-05 20:32:02 skal der ikke stå 4gr allehånde? 40gr er rigtig meget. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne