Leverpølse

Leverpølse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

PålægRet : Pålæg - Hjemmelavet diverse pølser

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Bamse

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.bov eller kæbesnitter
800 g.svinelever
40 g.salt
10 g.st. peber
40 g.allehånde
2 store løg
 
Opskrift:
Skær snitterne i strimler, kom dem i kogende vand, lad det koge i ca. 30 min.(det er en god ide at have en kogepose af gase eller hvid bomuld)leveren som også er snittet får samme behandling, men bare i 2 min., de skrællede løg skal lige skoldes.

Hak først spæk og løg 3 gange, derefter leveren kun en gang, kom det hele op i en skål, bland salt og krydderi i og rør massen godt sammen til den binder, fedtet fra kogevandet skummes af og røres i massen. lad det hele køle af inden stopningen.

stoppes i naturtarme, svinetarme kan benyttes. koges og røges.





karakterer:
Opskriften er vist 30535 gange,
og udskrevet 385 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (43 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-01-21 13:24:59
Ja, jeg har da lyst til at smide mine 5 pølser ud, da jeg fulgte opskriften. 4 gr. allehånde er nok mere rigtigt end 40...

  -   2010-01-27 11:22:02
Hvor meget spæk???

  -   2008-10-05 20:32:02
skal der ikke stå 4gr allehånde? 40gr er rigtig meget.