Kyllingebryst i pebersovs
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Debba Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartofler og gulerødder, skær dem i tynde skiver. Rens porrer og skær dem i skiver. Kom kartofler, porrer og gulerødder i en frysepose med olivenolien og "nuller" poser til olien har fordelt sig jævnt.
Spred det ud på bageplade (med bagepapir) Drys med salt og peber. Stil i ovnen ved 210 grader C i ca. ½ time - eller til grøntsagerne er møre. Imens brunes kyllingestykkerne i lidt olie på en pande - og tag dem af. Kom bouillon, peber og creme fraiche på panden og kog igennem til en sovs. Stil kyllingestykkerne i ovnen de sidste 15 minutter. Anret med sovs og stegte grøntsager Tips: Madagascarpeber = grøn syltet peber, der kan fås på dåse i de fleste supermarkeder. |
|
Opskriften er vist 29580 gange,
og udskrevet 812 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (28 stemmer) |
|
Kommentarer christina - 2007-12-17 18:17:30 smager utrolig godt. Jeg valgte at tilføje sovsen et par spsk tomatpure,og krydre både kød og sovs med paprika, før jeg kom kødet ved grøntsagerne, hældte sovsen over og kom det tilbage i ovnen i 10 min. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne