Ymerbrød
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Ymer Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : inge lise kaxe Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
gær sukker salt røres sammen til gæren er smeltet. Lidt mel ca 50 gr. røres i og blandes godt
Lad det stå ca 5 min (dette SKAL gøres for at opnå et godt resultat)
Olie, lunken vand ymer eller anden tilsvarende surmælksprodukt røres i, hvedemel tilsættes til dejen lige slipper skålen ca 800-900 gram. Hæves til dobbelt størelse. Formes i 2 brød i forme. Efterhæve 20 min. Bages ved 200 grader C alm. ovn 30-35 min. Tips: virkelig let og luftigt brød med både smag og næring og mætter godt.Et godt frokostbrød. |
|
Opskriften er vist 41754 gange,
og udskrevet 617 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Steffani - 2020-12-01 06:43:43 Der hvor der står den skal stå i 5 er det uden du røre eller skal den røres i de 5 min anonym - 2020-07-06 08:25:16 Et dejligt saftigt brød med god holdbarhed |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne