Lammekoteletter med friske bønner
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Lad yoghurten dryppe af i et kaffefilter 1 time, hvis det er alm. yoghurt.
Rør den med presset hvidløg og hakket persille.
Rids fedtkanten let på koteletterne og krydr med rosmarin, peber og salt. Nip bønnerne og skær løgene i brede både. Varm smørret op i en bred gryde og svits bønnerne et par minutter. Kom løgbådene ved og krydr ligesom kødet. Lad det simre til bønnerne er møre men stadig har lidt bid. Varm en pande op uden fedtstof og stil koteletterne på højkant til fedtet smelter fra. Steg derefter på begge sider et par minutter efter tykkelse. Server kødet med bønnerne og kold yoghurtdip samt brød eller kartofler. |
|
Opskriften er vist 9473 gange,
og udskrevet 142 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne