Koldrøget laks med flødestuvet spinat
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Damm-Jensen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 130100 gange,
og udskrevet 3550 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Ove Groos - 2020-11-26 20:56:15 Hvorfor taler man om FERSK røget laks. Hvem ville dog kunne finde på at røge dåselaks eller kogt laks? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne