Hvidløgsbøffer af hestefars

Hvidløgsbøffer af hestefars, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Hestekød - Diverse hestekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Troldemusen

Indsendt :     

Ingredienser:
500 g.hestefars (oksefars kan også bruges)
4 fedhvidløg
2.5 dl.creme fraiche
1 pk.bacon i skiver
 salt
 peber
 
Opskrift:
Farsen blandes med hvidløg, creme fraiche, salt 6 peber. Prøv dig frem med mængden af creme fraichen, men farsen bliver rimelig lind. Form bøfferne og sno en skive bacon rundt om dem. Læg dem i et ovnfast fad og put dem i en forvarmet på 180 grader i ca. 1 time alt efter hvor røde/gennemstegte du ønsker dem.

Tips:

Serveres med pommesfrites, salat og flütes. Du kan evt. vikle de ekstra baconskiver omkring nogle bønner, putte pakkerne i et ovnfast fad og sætte dem i ovnen sammen med bøfferne i ca. ½ times tid.





karakterer:
Opskriften er vist 26837 gange,
og udskrevet 726 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (155 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-05-08 16:29:21
De smager så dejligt, og især bønnerne. De inspirerede mig til at pakke ting ind i bacon og putte dem i ovnen, jeg kan foreslå asparges.

  -   2011-03-31 13:19:45
de er SUPER GODE, men holder med Anne Marie med de 2dl.creme fraiche. vi fik bage kartofler til og salat,hvidløgssmør.kartoflerne kom lidt før i ovnen.

  -   2009-12-20 17:24:55
Efter min mening skal der ikke mere end 2 dl. creme fraiche i farsen. Hvis der kommer mere i så bliver den for slatten... Men ellers er bøfferne sindsyge gode... De smager af hvidløg uden det bliver for meget.

  -   2009-02-20 11:41:41
Verdens bedste hakkebøffer

  -   2005-01-01 01:01:01
de er bare dejlige og nemme at alve også til hverdag med 3 børn der gerne vil hjælpe

  -   2005-01-01 01:01:01
De er bare super gode, dejlig saftige og fulde af smag uden at hvidløget smager helt igennem. Perfekte til en nem gæstemenu

  -   2005-01-01 01:01:01
rigtig gode og der er en rigtig dejlig smag i...