Æg i sennepssauce og bacon
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rist bacon på en tør pande. Læg det på fedtsugende papir.
Rør sennepspulver ud i lidt vand og lad det trække nogle minutter. Smelt smørret i en tykbundet gryde, rør melet i og lad det snurre sammen under omrøring. Spæd lidt efter lidt med mælken, stadig under omrøring. Lad saucen småkoge et par minutter og smag til med salt, peber og det udrørte sennepspulver. Læg de endnu varme æg i en varm skål, hæld saucen over og strø bacon på toppen.
Tips: Serveres som forret med rugbrød til. |
|
Opskriften er vist 29019 gange,
og udskrevet 695 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer TOVE POULSEN - 2008-02-02 22:44:37 det lyder lækkert. men, men, senneppulver,må ikke koge, så bliver den "ram" |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne