Lammekoteletter og pølse i tomatsauce
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Oprindelsesland : Spanien Indsendt : |
|
|
varm ovnen op til 170 grader.
Drys salt og peber over koteletterne. Hak løgene fint, og skær tomaterne i små stykker. Varm olien på en pande, og brun koteletterne. Smid ikke olien ud. Læg koteletterne i et ovnfast fad. Kog pølsen i en gryde med vand i 5 min. Skær pølsen i skiver. Saucen: Svits de finthakkede løg og hvidløg, som du presser, i olie fra koteletterne. Tilsæt timian og laurbærbladet. Tilsæt skinketærningerne, de hakkede tomater og vandet. Lad det koge kraftigt, til saucen begynder at jævne. Anbring pølseskiverne over koteletterne, og hæld saucen over. Stil fadet over i ca. 20 min., til koteletterne er møre. Persillen hakkes og drysses over retten, inden den serveres. |
|
Opskriften er vist 12940 gange,
og udskrevet 258 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne