Kalkunbryst med bulgur
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt : Red : |
|
|
Skær rødløgene i små tern, ca. 10 x 10 mm.
Skær tomaterne i små både eller tern.
Del den halve fennikelknold i grove stykker.
Skyld salaten og krydderurterne og hak det meget groft.
Bland det hele sammen, drys krydderierne oven på og bland igen, vær forsigtig med chilien, undlad den hvis du ikke er til stærke retter. Brug ca. 1 fingerdrys (hvad du kan have mellem tre fingre) af hver krydderi. Bland det hele forsigtigt igen.
Kom bulgur, salt og vandet i en gryde, kog det i 10 min. og lad det derefter trække i yderlige 10 min.
Varm en stegepande op, kom oliven olie på og steg kødet på alle sider, til det er gyldent ca. 2-3 min. på hver side, skru derefter ned for varmen og steg det 5-6 min. på hver side.
Tag kalkunbrystet af panden, dæk det men staniol og et viskestykke og lad det trække i 10 min. før du skærer det ud.
|
|
Opskriften er vist 12359 gange,
og udskrevet 199 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne