Kalkunbryst med bulgur

Kalkunbryst med bulgur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 rødløg
2 tomater
100 g.fennikelknold
100 g.rucolasalat
 dild
 bladpersille
 timian
 
 Krydderier:
 Kanel
 karry
 koriander
 spidskommen
 chili
 
300 g.bulgur
6 dl.vand
0.5 tsk.salt
500 g.kalkunbryst
1 spsk.olivenolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær rødløgene i små tern, ca. 10 x 10 mm. Skær tomaterne i små både eller tern. Del den halve fennikelknold i grove stykker. Skyld salaten og krydderurterne og hak det meget groft. Bland det hele sammen, drys krydderierne oven på og bland igen, vær forsigtig med chilien, undlad den hvis du ikke er til stærke retter. Brug ca. 1 fingerdrys (hvad du kan have mellem tre fingre) af hver krydderi. Bland det hele forsigtigt igen. Kom bulgur, salt og vandet i en gryde, kog det i 10 min. og lad det derefter trække i yderlige 10 min. Varm en stegepande op, kom oliven olie på og steg kødet på alle sider, til det er gyldent ca. 2-3 min. på hver side, skru derefter ned for varmen og steg det 5-6 min. på hver side. Tag kalkunbrystet af panden, dæk det men staniol og et viskestykke og lad det trække i 10 min. før du skærer det ud.





karakterer:
Opskriften er vist 12357 gange,
og udskrevet 199 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu