Bulgur med Karrysauce

Bulgur med Karrysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Bulgur

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.Bulgur
3 spsk.oloi
1 tsk.( eller mere ) Karry
4 små porrer
4 bladselleristilke
250 g.champignon eller andre svampe
2.5 dl.sødmælks yoghurt
 
Opskrift:
Kog bulguren i let saltet vand, til den er mør. 15-20 min. Varm olien op, drys den med karry, og lad det simre svagt 1 min Skær porrerne i fine ringe, hak selleristilkene og svampene og svits grøntsagerne i karryolien i nogle minutter, til de er knap møre. Tag gryden fra varmen og bland grøntsagerne godt med yoghurten. Smag saucen til med salt og peber og server den over bulguren





karakterer:
Opskriften er vist 25954 gange,
og udskrevet 438 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-02-22 20:09:16
Overraskende god - husk at yoghurten skal være fed - ellers skiller sovsen