Kokospaneret kyllingefilet med karrybulgur

Kokospaneret kyllingefilet med karrybulgur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 kyllingefileter
 salt
 peber
 olie til stegning
1 æg - sammepisket
 hvedemel og kokosmel til panering
1.5 dl.bulgur
1 spsk.karry
3 dl.hønsebouillon
0.5 finthakket løg
1 stor rosa grapefrugt
50 g.cashewnødder
 
Opskrift:
Løgene sauteres blanke i lidt olie og der tilsættes bulgur og karry, hvorefter dette steges let af. Tilsæt de 3 dl bouillon og kog bulguren ca. 10 minutter og lad dem herefter trække 10 minutter under låg. Cashewnødderne ristes let af på en lille pande, afkøles og derefter tilsættes grapefrugten som er skåret ud i fine fileter. Fileterne krydres og paneres i mel, æg og kokosmel. Steges ved nænsom varme på begge sider i ca. 4-5 minutter. Anret kyllingefileten sammen med bulgur, grapefileter og cashewnødder.





karakterer:
Opskriften er vist 19140 gange,
og udskrevet 623 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu