Lammegyros med løse ris
Hovedingrediens : Lammekød - Lammestrimler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 46392 gange,
og udskrevet 787 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer bob dylan - 2010-01-29 03:52:42 rigtig god. puttede en pæn portion yoghurt i marinaden og det var rigtig godt til at gøre kødet mørt og gav smag. læg marinaden i køleren i et par timer eller mere. pulle - 2005-01-01 01:01:01 En god og enkel ret, der smager af noget. Er også god med svinekød istedet for lammekød. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne