Bulgurboller med nødder
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Bulgur Indsendt : |
|
|
Bulgur blandes med valnødder, ost, krydderier og persille. Æggene piskes med 2 spsk vand og 2 spsk olie og røres i bulgurblandingen. Farsen hviler i 10 minutter. Farsen formes til små boller som rulles i birkes og steger i olie.
|
|
Opskriften er vist 26670 gange,
og udskrevet 323 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Dot - 2008-02-07 16:51:10 Ja, det tror jeg da helt bestemt ;-) Birgit - 2005-01-01 01:01:01 Skal bulgur mon koges før den tilsættes farsen???????????????? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne