Kulørt bulgur
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Bulgur Indsendt : |
|
|
Tomaterne udblødes et par timer og hakkes.
Bulguren hældes i 3 dl kogende vand tilsat et drys salt. Den simrer under låg 10 min., hvorefter den fjernes fra varmen. Hakkede tomater, ærter, majs og olien røres i. Bulguren trækker yderligere 10 min. under låg.
Knus hvidløg røres i olien, og det vendes i bulguren lige inden serveringen. |
|
Opskriften er vist 14050 gange,
og udskrevet 205 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer katja - 2005-01-01 01:01:01 rigtig lækker og nem ret. Smager godt bare med godt brød til eller som tilbehør til fx lam. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne